Energetische Matrassen Menu Energetische Matrassen Home Energetische Matrassen Matrassen Energetische Matrassen Over Ons Energetische Matrassen Bestellen Energetische Matrassen Contact
  • Aroma Therapy Matras Foto 1
  • Aroma Therapy Matras Foto 2
  • Aroma Therapy Matras Foto 3
  • Aroma Therapy Matras Foto 4
  • Aroma Therapy Matras Foto 5
  • Aroma Therapy Matras Foto 6
  • Aroma Therapy Matras Foto 7
  • Aroma Therapy Matras Foto 8
  • Aroma Therapy Matras Foto 9
  • Aroma Therapy Matras Foto 10
prijzen:

70x200 - €950.00
80x200 - €960.00
90x200 - €970.00
140x200 - €1515.00
150x200 - €1610.00
160x200 - €1710.00

"Heerlijk slapen met rustgevende geuren met... de RHF23 Aroma Senses matras. In ons topmodel (de RHF23 De Luxe matras) zijn gleuven aangebracht waar hervulbare sockets in passen met geuren naar keus. Door de natuurlijk geur (Lavendel, Jasmijn of andere kruiden) ruikt uw matras en slaapkamer fris en schoon. U kunt ook zelf verschillende geuren mengen."

Aroma Senses Matras

Al 2000 jaar, voor het begin van onze jaartelling, wisten de Chinezen dat geuren uit bepaalde kruiden en planten sterke geneeskrachtige eigenschappen bezitten die zowel de psyche als de fysieke toestand verbeteren. Vanuit China verspreidde deze kennis zich naar landen als India, Perzië en vooral ook Egypte. Zo was de geneeskunde uit het oude Egypte voor het grootste deel gebaseerd op het gebruik van aromatische stoffen. Dit is bekend, omdat in de grafkamers van de farao's altijd talloze flesjes met aromatische oliën werden aangetroffen. Etherische oliën hebben dezelfde eigenschappen als de planten en kruiden waaruit ze gewonnen worden, maar veel sterker. Zo werken sommige geuren kalmerend, andere juist opwekkend. Vele hebben een gunstige werking op welzijn. Etherisch betekent hemels. Het is bewezen dat deze geuren talrijke psychologische en fysieke problemen kunnen oplossen. De aroma's reinigen je lichaam, geest, aura en je huis. Je kunt zelf verschillende geuren mengen.

RHF23 De Luxe matras met Aroma Senses

Heerlijk slapen met rustgevende geuren met... de RHF23 Aroma Senses matras. In ons topmodel (de RHF23 De Luxe matras) zijn gleuven aangebracht waar hervulbare sockets in passen met geuren naar keus. Door de natuurlijk geur(Lavendel, Jasmijn of andere kruiden) ruikt uw matras en slaapkamer fris en schoon. U kunt ook zelf verschillende geuren mengen.

De basis van dit matras is de RHF23 De Luxe waar wij al jaren goede resultaten mee hebben. De onderlaag bestaat uit een laag koudschuim van HR65 dat een zeer goede veerkracht en progressieve tegendruk geeft. De bovenlaag bestaat uit 8cm traagschuim met een dichtheid van 50KG/m³. Deze combinatie zorgt voor duurzaamheid en comfort, ook in koude slaapkamers. De twee lagen zijn op een natuurlijke manier met elkaar verlijmd (op water basis)wat zorgt voor een goede ventilatie en vocht doorlating tussen de lagen. Aan de onderzijde van het Aroma Senses matras zijn sleuven aangebracht waar katoenen hervulbare sockets in passen waar naar wens kruiden in gedaan kunnen worden. Het is ook mogelijk om alleen de kern met de sockets te bestellen (deze is €80,- goedkoper)en er zelf naar wens kruiden of bloemen in te doen. RHF23 Aroma Therapy® wordt volledig gemaakt van medisch gecertificeerde schuimen en zal aan hoge eisen voldoen waardoor de duurzaamheid erg hoog is. U krijgt daarom ook 10 jaar volledige garantie op deze matrassen.

Ook de tijk van dit matras is van zeer hoge kwaliteit. De tijk is aan 4 zijden afritsbaar en heeft een afneembare bovenkant zodat het gemakkelijk te wassen is in de wasmachine en u makkelijk bij de sockets kunt komen. De tijk is een 560 grams gewatteerde luxe tijk. Er wordt gebruik gemaakt van 2 verschillende technologieën, Silverline® en Microcare®.

MicroCare®-hoezen bieden een grondige bescherming tegen een grote variëteit aan schimmels. In het bijzonder de reproductie van huisstofmijten wordt belet door het wegnemen van hun voedsel. Hierbij worden geen toxische of milieuverontreinigende stoffen gebruikt. Er worden geen onaangename geuren gevormd dankzij de uitschakeling van de daarvoor verantwoordelijke micro-organismen. De Silverline® bewerking heeft een antimicrobiële, geurremmende functie. Bovendien hebben de ingeweven zilverdraden een bijkomende antistatische werking en schermen ze elektromagnetische straling af. Microcare® en Silverline® - hoezen zijn wasbaar tot op 60°C, sneldrogend en voelen aangenaam en prettig aan voor de huid.

Specificaties De RHF23 Aroma Senses matras is opgebouwd uit een 8 cm traagschuim toplaag, geschuimd dus open cel met een dichtheid van 50KG M³. De onderlaag bestaat uit Syntex koudschuim HR65 (open celstructuur) waar aan de onderzijde sleuven zijn aangebracht. Deze 2 schuimsoorten zijn op waterbasis verlijmd (100% natuurlijk). De tijk is gewatteerd, 560 gram m², afritsbaar, wasbaar op 60 graden en bevat Japans hightech zilvergaren Silverline® Microcare® Tijk, anti-bacterieël anti schimmel en het ontlaadt op effectieve wijze statische elektriciteit, wat resulteert in een rustige slaap. Ook werkt het zeer effectief tegen elektromagnetische straling d.m.v. het Kooi van Faraday effect.

De tricot is 80 gram 100% wit katoen en afritsbaar. De tricot zorgt er voor dat de tijk netjes blijft liggen, dus niet gaat plooien. Om de kern te beschermen wordt er gebruik gemaakt van nog een binnentricot van katoen. De totale dikte is ongeveer 23 cm inclusief de tijk. Het matras is Öko-Tex 100 Klasse 1 gecertificeerd.

Hardheid richtlijnen
soft - tot 50 KG
medium - 50 KG - 100 KG
firm - vanaf 110 KG

De garantie
10 jaar volledige fabrieksgarantie op vormvastheid.

Bel voor meer informatie
Wij helpen u graag: 0703387010

Produced by Royal Health Foam
Better sleep with Electro Smog Cover?