Energetische Matrassen Menu Energetische Matrassen Home Energetische Matrassen Matrassen Energetische Matrassen Over Ons Energetische Matrassen Bestellen Energetische Matrassen Contact
energetische lijn

"Our intension is to create mattresses that are comfortable
and give an extra energy field that regenerates, protects and give relaxation." Chris Nederhorst

"Geometry is form. Form creates vibration (vibration is energy).
So geometry creates energy."

Wie ik ben

Mijn naam is Chris Nederhorst. Sinds 1987 ben ik met veel plezier werkzaam in de matrassenbranche. Ik begon, toen ik 20 jaar was, in loondienst bij een beddenwinkel. Vanaf de eerste dag was mijn affectie met matrassen een feit.
In december 1989 opende ik in Den Haag, in de Javastraat, mijn eigen beddenwinkel met de naam H20 waterbedden (later Anders Slapen). Vrij snel daarna opende ik nog een beddenwinkel in Leiden. In deze winkels verkochten we uitsluitend de bekende en betere merken zoals Tempur, Auping, Eastborn, Pullmann, enzovoort. In 1996 zijn wij (als eerste beddenwinkel in Nederland) alle matrassen op proef gaan geven hetgeen nogal wat weerstand bij leveranciers en collega’s losmaakte. Vooral de gerenommeerde merken waren tegen de proeftijd en sommigen wilden mij zelfs niet meer leveren! Door deze proeftijd werd duidelijk dat traagschuimmatrassen en waterbedden het minst vaak retour kwamen en dus beter bevielen. Met deze wetenschap ben ik in 1996 begonnen met het zelf vervaardigen van matrassen. Kwaliteit en lekker slapen waren en zijn nog steeds het uitgangspunt. Mijn matrassen fabriek(je) is geboren vanuit dit ideaal; lekkere en kwalitatief goede matrassen ontwikkelen.

energetische lijn

In 1998 ben ik in mijn eigen fabriekje in Scheveningen matrassen gaan produceren. Ik vind het matrassenvak prachtig en ga met plezier beurzen af om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen. Ik vind het heel belangrijk om duurzaam te werken en echt iets goeds te maken. Ik heb waarschijnlijk alle nationale en internationale schuimfabrikanten bezocht en er worden op dit moment hele mooie dingen ontwikkeld waarvan het meeste al recycled kan worden. Het comfort van mijn matrassen gaat hand in hand met de verwerking en kwaliteit van de materialen. Daarnaast wil ik graag een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van duurzame producten en dat kan alleen door met zeer goede, duurzame materialen te werken. De BV waar RHF onder valt heet Win-Win-Win omdat in mijn optiek iedereen; u, onze leveranciers en RHF, in het proces moet winnen. Dankzij onze producten en bedrijfsfilosofie hebben wij inmiddels meer dan 15.000 tevreden klanten! Het is echt hartverwarmend hoe ik kan constateren dat de Win-Win-Win filosofie echt uit te voeren en bereikbaar is.

Nu, na bijna 25 jaar, werk ik nog steeds met veel plezier en is mijn streven om de lekkerste matrassen te maken en alleen maar tevreden klanten te hebben.

Produced by Royal Health Foam
Better sleep with Electro Smog Cover?